Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

CORA YENİ YILDA ŞALPAZARI’NDA DEVAM EDEN YATIRIMLARI GEZDİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora 2023 yeni yılının ilk haftasında Bölgemizdeki soğuk havaya rağmen gelmiş olduğu Şalpazarı İlçesinde Cumhur İttifak Belediye başkanı Refik Kurukız ve AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk’un bulunduğu partililerle beraber İlçe merkezinde devam eden yatırım çalışmları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Milletvekili Cora yeni yılın soğuk havasına rağmen İçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu gün Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanlığına gelen akabinde partililerle beraber Şalpazarı MHP İlçe Başkanlığına atanan yeni MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç’u parti binasında hayırlı olsun ziyaretin ardından Belediye Başkanı Refik Kurukız ve AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk partililerinde katılımıyla beraber Şalpazarı İlçesi Geyikli mahallesinde yapımı devam eden Geyikli semt sahasında incelemelerde bulunarak buradaki yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Şalpazarı Belediyesi tarafından eski Geyikli binasında üretim yapan Şapka atölyesini ziyaret eden Cora Sayvançatak Semt Sahasına giderek buradaki Semt sahası çalışmalarını yerinde inceledi. Cora ve berberindekiler yol boyunda rastladıkları İlçe sakinlerinin isteklerini dinlediler.

Devlet Bahçesini Ziyaret Etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Şalpazarı’nda devam eden yatırım çalışmaları hakkında çalışma alanları ziyaretine Osmanugun da devam eden bir çok sosyal tesisi içinde barındıracak olan Devlet Bahçesi çalışma sahasındaki incelemelerin ardından İlçe merkezine hareket etti

Cora Belediye Ziyaretiyle Programı Tamamladı

AK Parti Trabzon Milletvekili Şalpazarında devam eden yatırımlar hakkında yetkilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı kısa bir İlçe turu düzenlemesin ardından son olarak Şalpazarı Belediyesi ziyaretinde Başkan Refik Kurukız ile ilçede devam eden çalışmalar ve devam etmesi düşünülen çalışmalar hakkında istişarelerin ardından Cora İlçe merkezinden ayrıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Vakfıkebir
236816 Kez Görüntülendi.
Vakfıkebir’e Başsavcı Olarak Atanan Aytemiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Spor
234195 Kez Görüntülendi.
Trabzonspor'da güneş Zamanı
Genel
257939 Kez Görüntülendi.
Türkiye'nin Dijital Medya Dünyasında Büyük Rekabet: Abdulkadir Şeker, HABER.TR Alan Adını Aldı
Genel
254134 Kez Görüntülendi.
FTS Global ile Gücünüze Güç Katın
Şalpazarı
211872 Kez Görüntülendi.
Ağasar’dan Trabzon’a 70 Kişilik Kültür Gezisi
Sağlık
213864 Kez Görüntülendi.
Yeni virüs Avrupa’da! Endişe verici yayılım
Şalpazarı
256161 Kez Görüntülendi.
Mimar Çiftler Kalabalık Kültür Şenliği Kadar Katılımıyla Mutluluğa Evet Dediler
Şalpazarı
223232 Kez Görüntülendi.
Kurukız ile Ağasar’a her hizmet yakışır
Şalpazarı
214923 Kez Görüntülendi.
İmamoğlu Manzara Otel Restorant Kafe: Doğanın Kalbinde Unutulmaz Bir Tatil
Şalpazarı
211437 Kez Görüntülendi.
194.Alaca Yaylası Otçu Şenliği, sis ve yağmura rağmen yoğun katılımla yapıldı