Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

32 Yıllık Nimet Öğretmenin Ani Vefatı Vakfıkebir’i Ağlattı

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi Kaleköy plajında yakınları ile girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren ve kurtarılamayarak hayatını kaybeden öğretmen Nimet Kamiloğlu için Vakfıkebir Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Töreni Trabzon AK Parti milletvekili Yılmaz Büyükaydın’da katıldı.

 Yakınları ile girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren öğretmen Nimet Kamiloğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş bu gün ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra Tarlacık Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Merhume Nimet Öğretmen için Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Törende Nimet öğretmenin öz geçmişi okunduktan sonra Ömer Nakkaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Birinci bir konuşma yaptı. Birinci; Nimet Hocamız 23 yıl ülkenin çeşitli okullarında hizmet vermiş 2014 yılında şu andaki okulumuza geldi.  Hocamız çok iyi bir insan, çok iyi bir öğretmen, çok iyi bir arkadaş ve çok iyi bir dost olmanın yanında sevecen iyi yürekli ve yardım sever kişiliğiyle mesai arkadaşlarının ve öğrencilerinin sevgisini kazanmıştır. Yüzlerce öğrencinin hayallerinin gerçekleşmesine vesile oldu amma, maalesef acı bir olay ile kendisini kaybettik. Ölüm mutlak bir gün herkesin kapısını çalacak fakat bu ayrılış erken oldu. Daha yapacağı, söyleyeceği birçok şey vardı. Ailesini, arkadaşlarını, öğrencilerini onsuz bıraktı. Ama fani dünyada ne çare. Ecel ,ne bir an ileri ne bir an geri. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyiz.

Nahif yüreğinle yetiştirdiği yüzlerce genç için, güzel arkadaşlığın için sana çok müteşekkiriz. Seni her zaman güzel kalbinle gülen yüzünle hatırlayacağız. Yüce Allah Yolculuğun kolay eylesin. Mekânın cennet Makamın ali olsun dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Vakfıkebir
236816 Kez Görüntülendi.
Vakfıkebir’e Başsavcı Olarak Atanan Aytemiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Spor
234195 Kez Görüntülendi.
Trabzonspor'da güneş Zamanı
Genel
257939 Kez Görüntülendi.
Türkiye'nin Dijital Medya Dünyasında Büyük Rekabet: Abdulkadir Şeker, HABER.TR Alan Adını Aldı
Genel
254134 Kez Görüntülendi.
FTS Global ile Gücünüze Güç Katın
Şalpazarı
211872 Kez Görüntülendi.
Ağasar’dan Trabzon’a 70 Kişilik Kültür Gezisi
Sağlık
213864 Kez Görüntülendi.
Yeni virüs Avrupa’da! Endişe verici yayılım
Şalpazarı
256161 Kez Görüntülendi.
Mimar Çiftler Kalabalık Kültür Şenliği Kadar Katılımıyla Mutluluğa Evet Dediler
Şalpazarı
223232 Kez Görüntülendi.
Kurukız ile Ağasar’a her hizmet yakışır
Şalpazarı
214923 Kez Görüntülendi.
İmamoğlu Manzara Otel Restorant Kafe: Doğanın Kalbinde Unutulmaz Bir Tatil
Şalpazarı
211437 Kez Görüntülendi.
194.Alaca Yaylası Otçu Şenliği, sis ve yağmura rağmen yoğun katılımla yapıldı