Trabzon Anaokulları Erasmus Faaliyetleri Kapsamında Estonya'nın Tallinn Şehrindeydi: Zübeyde Hanım Anaokulu da Katıldı

Trabzon’daki üç anaokulu, Erasmus faaliyetleri kapsamında Estonya’nın Tallinn şehrinde yenilikçi eğitim yöntemlerini gözlemledi. 14-20 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen ziyaret, eğitimciler arasında bilgi alışverişi ve deneyim paylaşımını sağladı. Saue Kotka Anaokulu'nda yapılan etkinlikler, katılımcılar için unutulmaz anılar ve geleceğe yönelik projeler için önemli adımlar içerdi.

Trabzon Anaokulları Erasmus Faaliyetleri Kapsamında Estonya'nın Tallinn Şehrindeydi: Zübeyde Hanım Anaokulu da Katıldı
61 Haber
61 Haber
08 Mayıs 2024 Çarşamba 12:24

2023 Erasmus Akreditasyonu

Trabzon İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen ve Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen 2023 Erasmus Akreditasyonu kapsamında, Trabzon’dan üç okulun katılımcıları 14-20 Nisan 2024 tarihleri arasında Estonya'nın başkenti Tallinn'de bulundular.

Katılımcılar ve Okullar

Çukurçayır Anaokulu, Şehit Ali Yasin Erosmanoğlu Anaokulu ve Beşikdüzü Zübeyde Hanım Anaokulu'ndan gelen öğretmen ve idareciler, Saue Kotka Anaokulu'nda "Yenilikçi Yöntem ve Tekniklerin Geliştirilmesi" başlıklı işbaşı gözlem faaliyetlerine katıldılar.

Gözlem Faaliyetleri

Faaliyet süresince kurumlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve kaliteli uygulamaların ülkeler arasında yaygınlaştırılması amacıyla, katılımcılar birçok etkinlikte bulundu. Üç gün boyunca gerçekleşen gözlem faaliyetleri sırasında, karşılıklı olarak uygulanan eğitim sistemleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Deneyimler ve Anılar

Öğretmen ve idareciler, harika deneyimler, bilgiler ve anılar biriktirerek ülkelerine döndüler. Bu süreçte, yenilikçi yöntem ve tekniklerin entegrasyonu ve yaygınlaştırılması kararı alınarak, bu kapsamda yapılması planlanan projeler için karşılıklı iletişim devam edecek.

Gelecek Planları

Saue Kotka Anaokulu eğitimcileri de Türkiye’ye ve Trabzon'daki okullara davet edildi. Bu başarılı etkinlikte emeği geçen herkese gönül dolusu teşekkürler.

#TrabzonAnaokulları #Erasmus #Tallinn #EğitimDeğişimi #YenilikçiEğitim #OkulEğitimi #ErasmusPlus #UluslararasıEğitim #EğitimProjesi #TürkiyeEstonyaEğitim #SaueKotkaAnaokulu #Eğitimdeİşbirliği #ErasmusAkreditasyonu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.