FTS Global ile Gücünüze Güç Katın

FTS Global ile Gücünüze Güç Katın
Trabzon Haber
Trabzon Haber
25 Ağustos 2024 Pazar 21:01

Ağasar’dan Kurtlar Vadisine Diye Habere Taşımıştık; Trabzon’un Şalpazarı İlçesine bağlı Kireç mahallesi sakinlerinden emekli Emniyet mensubu oğlu iş insanı Fatih Sağlam’ı 31 Ocak 2017 Salı günü Bölgesel olarak yayın yapan Karadenizde Sonnokta gazetesinde habere taşımıştık.

FTS Global: Dijital Dünyada Yeni Nesil Medya Anlayışıyla Gücünüze Güç Katın; FTS Global, dijital iletişimde devrim yaratacak bir yaklaşımla karşınızda. "Şikayetlerinizi bizimle, mutluluğunuzu başkalarıyla paylaşın" sloganıyla, markanızı daha etkin ve doğru bir şekilde hedef kitlenize ulaştırmayı amaçlayan bir medya ajansı olarak hizmet veriyoruz. Sosyal medya ve dijital platformlarda marka yüzünüzü öne çıkarmak için buradayız.

Sosyal medya hesaplarınızın ve web sitenizin güvenli ve etkili bir şekilde yönetilmesi artık bir gereklilik. FTS Global olarak, bu gerekliliği karşılayarak markanızın dijital dünyada güçlü bir varlık oluşturmasına yardımcı oluyoruz. Kanada’nın Toronto şehrinde kurulan ve global pazarda hızla ilerleyen FTS Global, markanızın uluslararası arenada tanınması için kapsamlı çözümler sunuyor.

Sizi Hedefinize Ulaştırıyoruz! ; Kapsamlı Stratejiler: Dijital dünyada yer almak isteyen her işletme için özel stratejiler geliştiriyoruz.

Güvenilirlik ve Şeffaflık:Güvenli ve anlaşılır bir dilde sosyal medya hesap yönetimi ve web sitesi optimizasyonu sağlıyoruz.

Global Erişim:Toronto merkezli FTS Global, dünya çapında markalar için etkili çözümler sunarak küresel erişim sağlıyor.

İnternet çağının getirdiği fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek ve markanızın gücünü ön plana çıkarmak için FTS Global olarak yanınızdayız. Doğru analizlerle hedef kitlenize ulaşmak ve dijital varlığınızı güçlendirmek için profesyonel destek sunuyoruz.

FTS Global Hakkında; FTS Global, Fatih Sağlam liderliğinde, dijital medya alanında yenilikçi çözümler sunan bir ajans olarak dikkat çekiyor. Yeni Nesil Medya anlayışı ile markaların dijital dünyada etkili bir şekilde varlık göstermelerini sağlayarak, müşterilerine benzersiz deneyimler yaşatıyor.

Dijital dünyada gücünüzü artırmak için FTS Global ile hemen iletişime geçin:

Web Sitesi: www.ftsmedya.com

E-posta: [email protected]

WhatsApp: +90 542 882 0161

FTS Global, dijital dünyada öne çıkmak isteyen tüm markalar için gerekli tüm araçları sunarak, Yeni Nesil Medya ajansı olarak hizmet vermektedir.Hedefleri arasında 2025 Yılı ilk çeyreğinde İstanbul, Trabzon olmak üzere ikinci çeyreğinde ; Azerbaycan, BAE, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve 2025 Yılı son çeyreğinde; İngiltere, Almanya ve Rusya ülkelerine ve il merkezlerine şube açmayı planlamaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.