Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

Mimar Çiftler Kalabalık Kültür Şenliği Kadar Katılımıyla Mutluluğa Evet Dediler

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Kasımağzı mahallesi sakinlerinden iş insanı aynı zamanda 2014 yılından itibaren Şalpazarı Belediye Başkanı Refik & Fatma Kurukız ailesinin 6 evladından birisi olan Mimar Alperen Kurukız ile Trabzon Esnaflarından iş insanı Hami & Hacer Mazlum çiftinin 3 evladından 0rtancası biricik kızları damat gibi mimar olan Feyza Mazlum uzun süre unutulmayacak dillere destan bir görsellik içerisinde Şalpazarı İlçesi Cinkaya Düğün salonu açık havada yapılan düğün ile mutluluğa evet dediler.

Mutluluğa Giden Yol Belediye Binasıyla Başladı; Şalpazarı Belediye Başkanı İlçe Belediye Başkanı olduğu sırada İlçe halkına bazı müjdeler vermişti. Bunlardan bir tanesi de İlçeye modern bir Belediye binası kazandırmaktır. Dönemin İçişleri bakanı olan Süleyman Soylu’nun 27 Mart 2017 tarihinde Şalpazarı Belediyesi ziyaretinde mevcut Başkan Kurukız’ın şu an modern bir görünüme kavuşarak içerisinde birçok kurumu barındıran Belediye binası yapımına onay vermişti. Bu inşaatın yapımını sırasında tanışan genç çiftler bu beraberliği nikah masasında mutlulukla sonlandırdılar.

Mazlum & Kurukız Ailesinin Mutluluk anlarına Tanık Olduk;Trabzon Şalpazarı İlçesindeki modern Belediye binasını alan yüklenici firma Hami Mazlum’un biricik kızı Mimar Feyza & hayat arkadaşı Mimar Alperen Kurukız bir inşaat temelini atma sırasında tanışmayı aile temeliyle taçlandırdılar.

Kültür Şenliği gibi Düğün Oldu; Şalpazarı Belediye Başkanı Refik & Fatma Kurukız çiftlerinin evlatlarının düğün merasimine katılan seçkin kalabalık davetliler yöresel ve ulusal sanatçılar eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Bol bol fotoğraf çekerek sosyal medya hesaplarından canlı yayınlar yaptılar.

Davetlilere Yöresel İkramlar Yapıldı; Mimar Çiftlerin düğün merasimine katılım sağlayanlar yöresel damak tadı yemeklerin yanı sıra yöresel keşkek ikramı yapıldı.

Düğüne Katılım Sağlayanlardan Takı İzdihamı; Şalpazarı Belediye Başkanı Refik & Fatma Kurukız çiftinin Mimar oğulları Mimar gelinin düğün merasiminin Şalpazarı ayağında uzun süre hafızalardan unutulmayacak yoğun katılımlı takı merasimi de gözlerden kaçmadı.

Başkan Kurukız Konuklarlarıyla Yakından İlgilendi. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız uzun süre hafızalardan silinmeyecek düğün merasimiyle mimar oğluna mimar gelin ile evlendirdiği düğün öncesinde kız evi Trabzon 2. nolu Beşirli mahallesindeki kız evinine yakın aile dostlarıyla beraber gitti burda davul zurna eşliğinde kısa bir horon oynamasın ardından gelin almak için gelin evine çıkıldı. Bura da iki dünürlerin ailelrin kısa sohbetinin ardından yapılan duaların ardından Şalpazarına hareket edildi. Başkan Kurukız Şalpazarı’nda düğün merasimi için gelen seçkin misafirlerini düğün salonu girişinde birebir karşılayarak oturacakları yerlerine kadar eşlik etti.

Gelin Ve Damadın Kalabalık Nikah Şahitleri; Trabzon Belediye Başkanı Avukat Ahmet Metin Genç Trabzon iL valisi Aziz Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu,MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun yanı sıra Belediye Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri kalabalık erkan eşliğinde gençlerin nikahları kıyılmasın ardından düğün merasimi tüm hızıyla saatler 00.30’a kadar devam etti.


Seçkin Davetliler Yerel ve Ulusal Sanatçıların seslendirdikleri türkülerle coştular; Şalpazarı Belediye Başkanı Kurukız’ın oğlunun düğün merasimine katılım sağlayan seçkin davetlilere adeta kültür şöleni ile onurlandırdı. Covid_19a yenik düşen yaylalarımızın starı Sait Uçar’ın oğlu Mesut Uçar adete babasını aratmadı. Daha bir çok yöresel sanatçıların yanı sıra Şalpazarı İlçesine 3.cü defa gelen Ulusal sanatçılarımızdan Mustafa Yıldızdoğan’ın sahne aldığında adeta Şalpazarında yer yerinden oynadı gecenin ilerlemiş saatine rağmen katılım çok yüksekti. Tabi bu arada Yıldızdoğan kısa kısa konuşmaların ardından 3 başlık halinde bilgilendirmelerde bulundu. Bu bilgilendirmelerin en sonuncusu alanda bulunan hanımlar tarafından uzun süre alkışlandı.Kurukız Ailesinin Düğün Merasiminde Her Şey İnce Düşünülmüş; Şalpazarı Belediye Başkanı Kurukız’ın oğlunun Düğün merasimi sunumunu Karadeniz bölgesinde bir Radyo kanalında uzun yıllar yayınlanan ‘Kaptan Yusuf’’ olarak tanınan Yusuf Keleş, onun yardımcılığını öğrencilik yıllarında Kaptan Yusuf için okuldan kaçarak ceza alan Şalpazarı Belediye Başkanlığı Basın Müdürü Osman Karagöz yaptıkları sunumlar ile adeta ünlü spikerleri aratmadılar.

Düğün Kameraman Ekibi Tam Profesyonel; Çiftleri Düğün çekimleri 43 yıllık deneyimli ‘’Sütüdyo 81’’ ekibi olarak Mutlu Meydan, Oğlu Kamil Meydan, Yardımcıları Gazeteci Mustafa Özcan tarafından gelin evinden gelin alma ardından Şalpazarı düğün alanı esnasında saat ;16-00’dan 24.30’a kadar kesintisiz olarak kamera çekimi, anlık fotoğraf karesi çekimi mikro kamerayla sıfır zeminden havai fişek görsel ve duman çekimi, Drone ile canlı video ve kamera çekimi çekilenanlık görüntülerin vayfi ile lcd ekrana yansıtılması ve daha fazlası gerçekleştirildi.

Başkan Basını Unutmadı; Şalpazarı Belediye Başkanı Kurukız Şalpazarı merkezli ‘’Şalpazarı Ses Gazete’’ sahibi, 61. COM.TR Haber editörü ve yayın Müdürü, BHA ve İHA Muhabiri Büyükliman Posta Gazete köşe yazarı ve muhabiri Bir Çok Gazetelere haber desteği sağlayan sayın Mustafa Özcan’da Mimar çiftlerin düğün programını anlık olarak 8 saat boyunca gazetenin sosyal medya hesabından canlı yayınladı. Bu unutulmayacak anı da ulusal ve yerel gazete ve haber ekranlarına servis etti.

Güvenlik ve Asayiş Güzeldi; Şalpazarı Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Amirli ve İlçe Jandarma Komutanlığı ve bunlara bağlı birimler tarafından herhangi bir aksaklık ve sıkıntılı durum olmaması da en sevindirici kısımları. Düğün Salonu Hazırlığına katılım sağlayanlarda Başkan Refik Kurkız için yapılan düğün merasiminde eksiksiz bir organizeyle tam not aldılar katılımcılardan. Tabi bizim görevimiz ne gördüysek ne izlenimler elde ettiksek onları kalem almaya çalıştık tabi bu yazımızı okuyan bazı okuyucularımız kendilerine göre bazı yorumlar yaptılar sosyal medya hesaplarımızdan yine de yapacaklar bizler onlara saygı duyuyoruz.

Haber; Mustafa ÖZCAN

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
221954 Kez Görüntülendi.
Bir Tarih Daha Yıkılıyor
Vakfıkebir
236822 Kez Görüntülendi.
Vakfıkebir’e Başsavcı Olarak Atanan Aytemiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Spor
234199 Kez Görüntülendi.
Trabzonspor'da güneş Zamanı
Genel
257949 Kez Görüntülendi.
Türkiye'nin Dijital Medya Dünyasında Büyük Rekabet: Abdulkadir Şeker, HABER.TR Alan Adını Aldı
Genel
254142 Kez Görüntülendi.
FTS Global ile Gücünüze Güç Katın
Şalpazarı
211876 Kez Görüntülendi.
Ağasar’dan Trabzon’a 70 Kişilik Kültür Gezisi
Sağlık
213868 Kez Görüntülendi.
Yeni virüs Avrupa’da! Endişe verici yayılım
Şalpazarı
256161 Kez Görüntülendi.
Mimar Çiftler Kalabalık Kültür Şenliği Kadar Katılımıyla Mutluluğa Evet Dediler
Şalpazarı
223235 Kez Görüntülendi.
Kurukız ile Ağasar’a her hizmet yakışır
Şalpazarı
214925 Kez Görüntülendi.
İmamoğlu Manzara Otel Restorant Kafe: Doğanın Kalbinde Unutulmaz Bir Tatil