Türkiye Finalinde Trabzon’u temsil edecekler

Türkiye Finalinde Trabzon’u temsil edecekler
Trabzon Haber
Trabzon Haber
04 Temmuz 2024 Perşembe 20:28

Trabzon Tonyaspor Halk Oyunları Ekipleri, gençler dalında birinci olurken, büyükler kategorisinde üçüncülük elde etti. Başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken horon ekipleri, Türkiye finalinde Trabzon’u temsil edecek.

Trabzon'da düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Grup Yarışmaları'nda Tonya'nın gençleri başarısı ile dikkat çekti. Tonyaspor Halk Oyunları Ekipleri, gençler dalında birinci olurken, büyükler kategorisinde üçüncülük elde etti. Başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken horon ekipleri, Türkiye finalinde Trabzon'u ve Tonya'yı temsil edecek.

Tonya'nın halk oyunları geleneğini ve kültürünü yaşatmak adına elde edilen bu başarılar, ilçenin kültürel zenginliğini daha da ön plana çıkarıyor. Tonyaspor Halk Oyunları Ekipleri, Türkiye finalinde de başarılı bir performans sergileyerek Tonya’yı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

KAYMAKAM ESER VE MÜDÜR DURMUŞ'TAN TEBRİK MESAJI

Gençlerin başarısını Tonya Kaymakamı Adem Eser ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş tebrik etti. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada “Türkiye Halk Oyunları Federasyonu  Kulüpler Arası Grup Yarışmaları'nda gençlerde birinciliği, büyüklerde üçüncülüğü kazanan Tonyaspor Halk Oyunları Ekipleri'ni kutluyoruz. Kulüp yöneticilerine, gençlerimizin yetişmesinde emeği olan başta Ayşe Yıldırım olmak üzere tüm hocalarımıza, okul yöneticilerimize, ailelerimize teşekkür ederiz. Gençler dalında birinciliği alan ekibimize Türkiye finalinde başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verildi.
Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş ise, “THOF Trabzon Grup Yarışmalarında Tonyaspor Halk Oyunları Ekipleri ilçemizi en güzel şekilde temsil ederek Gençlerde birincilik,  Büyüklerde üçüncülük başarıları elde etmişlerdir. Gençler kategorisinde yarışan ekip 1. olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmıştır.Başarılarından dolayı ekiplerimizi kutlar, emeği geçen tüm paydaşlarımıza göstermiş oldukları gayret ve özveriden dolayı teşekkür ederiz. Ekibimize Türkiye Finallerinde başarılar dileriz.“ dedi.

Haber kaynağı;tonyanın sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.