Hakim Usta Serhat Şehrinde Göreve Başladı

Hakim Usta Serhat Şehrinde Göreve Başladı

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Akçiriş mahallesi sakinlerinden Mustafa & Yasemin Usta çiftinin evladı Tolunay Usta Hakimler ve Savcılar kurulunca 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu’nun 13. Maddesi gereğince düzenlenen kararname ile Iğdır İlinin Aralık İlçesine Hakim olarak atanmıştır. Genç Hâkim atandığı Aralık İlçesinde fiilen görevine başlamıştır.
Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Akçiriş mahallesi sakinlerinden ‘’Dededen Toruna Usta Ticaret’’ olarak faaliyetlerine devam eden Ustaalioğullarından merhum hayırsever iş adamı Hacı Mehmet Usta’nın  ilk torunu Beşikdüzü’nde iş insanı olarak baba mesleğine devam eden Mustafa & Yasemin çiftinin iki evlatlarından ilk göz ağrıları Hakim evlatları Tolunay Usta Yurdumuzun en uç noktası serap şehri Iğdır İli Aralık İlçesine  atandı.

Hemşerimiz evladımız Iğdır İline bağlı Alalık Adliyesine Hakim olarak atanarak göreve başlayan Tolunay Usta’ya çalışmalarında başarılar dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.