MEM Şube Müdürü Atanan Atılgan Görevine Başladı

MEM Şube Müdürü Atanan Atılgan Görevine Başladı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
28 Haziran 2024 Cuma 20:31

Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürlüğüne ilk kez bayan şube müdürü atandı. Şube müdürü Atılgan yeni görevine başladı.

İlk bayan şube müdür olarak atanan Gökçen Atılgan, ilçe maarif tarihine geçti. Hafta başı yeni görevine başlayan Atılgan, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem sonu eğitim bölgesi müdürler kurulu toplantısında İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Altın tarafından okul müdürlerine tanıtıldı. Ayrıca İlçe MEM sosyal hesabından yapılan paylaşımda tüm Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim ailesi olarak Gökçen Hanım'a başarılar diliyoruz denildi.

Şube Müdürü Gökçen Atılgan, 1981 Adana doğumlu olup, evli ve İki çocuk annesidir. Eşi Adalet Bakanlığında devlet memuru olarak görev yapmaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığında 2007 yılında Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni olarak göreve başladı. 7 yıl Özel Eğitim ve Özel Öğretim Birimlerinde çalıştıktan sonra 2014 yılında Bakanlıkça yapılan Görevde Yükselme Sınavında başarılı olarak ilk tercihi olan Fethiye ilçesine Şef olarak atandı. 7 yıl İnsan Kaynakları ve Hukuk Birimlerinde yürüttüğü görevin ardından Antalya İli Konyaaltı İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Kalem ve Basın ve Halkla İlişkiler Biriminde görev yaptı.

Yine Bakanlığın yapmış olduğu Görevde Yükselme Sınavında başarılı olarak Şube Müdürü oldu. Atılgan, ilçeye gelerek Vakfıkebir İlçemize Şube Müdürü olarak görev başladı.

Haber Kaynağı;Büyükliman medya

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.