Vakfıkebir’e Başsavcı Olarak Atanan Aytemiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Vakfıkebir’e Başsavcı Olarak Atanan Aytemiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Trabzon Haber
Trabzon Haber
06 Eylül 2024 Cuma 08:05

Hakimler ve savcılar 2024 kararnamesiyle Vakfıkebir Adliyesine kurucu Başsavcı olarak atanan Hayati Aytemiz, yeni görevine başladı.

Trabzon Vakfıkebir Adliyesi’nde ilk kez başsavcılık görevine atanan Hayati Aytemiz’i, Büyükliman Postası Gazetesi adına Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ve Büyükliman Medya İnternet Sitesi sahibi aynı zamanda Birlik Haber Ajansı ilçe temsilcisi Mehmet Bülent Alp ile birlikte hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Vakfıkebir Adliyesi’nde ilk kez başsavcılık görevine atanan Hayati Aytemiz, 1992 yılında Rize’nin Ardeşen İlçesinde doğdu. Ardeşen Anadolu öğretmen Lisesi’nden mezun olan Aytemiz, Marmara Hukuk Fakültesi’ni başarıyla tamamladı.

Aytemiz, mesleğine sırasıyla Şanlıurfa İli Suruç İlçesi, Giresun Merkez Savcılığı’nın ardından 2024 kararnamesi ile Vakfıkebir İlçesi’ne kurucu Başsavcı olarak atandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.